Mitä meedioista tulee tietää

Ennen kuin otat yhteyttä meedioon, sinun tulee ymmärtää heidän osaamistaan. Kerromme tässä sinulle suomalaisten meedioiden taidoista ja ominaisuuksista, ja miten voit hyötyä heidän osaamisestaan. Pähkinänkuoressa asia on näin: Meedio käyttää yliherkkiä aistejaan ymmärtääkseen tietoa, joka ei ole “tavallisten ihmisten” ulottuvissa. Meedioilla on siis kyky tietää ja tehdä asioita, joita muut eivät voi. Tätä kykyään he käyttävät muiden auttamiseen – ei satuttamiseeen.

Mainitsemisen arvoisia mediaalisia ominaisuuksia

Meedioilla on useita erilaisia taitoja, jotka vaihtelevat henkilöstä riippuen. On esimerkiksi kaukonäköisyys, jonka avulla suomalaisetkin meediot hakevat tietoa pitkien matkojen taka. Telekinetiikan avulla esineitä voidaan siirtää niitä koskettamatta ja tiettyjä esineitä katsomalla voidaan myös nähdä tulevaisuuteen. Pyrokinetiikan avulla hallitaan tulta ja kanavoinnin avulla tuodaan viestejä tuonpuoleisesta. Kykyjä käytetään eri tavoin, aina riippuen siitä mitä halutaan tietää tai löytää.

On toki muitakin mediaalisia taitoja, kuten levitaatio (ruumista irtautuminen), hydorokinetiikka (manipulointi veden avulla) ja taikavarvun käyttö (esineiden tai kaivon paikan etsiminen varvun värähtelyjä seuraamalla). Empatiataitojen avulla meedio voi myös vahvistaa asiakkaansa uskoa tiettyyn asiaan. Meedioilla voi olla kaikkia näitä taitoja tai vain yksi niistä. Mitä kokeneempi ja taitavampi meedio, sen parempaa apua saat asiakkaana, ja asioita voidaan ratkaista ilman että koskaan henkilökohtaisesti tapaat meediotasi.

Miksi juuri suomalaismeedio

Hyvä suomalaismeedio ymmärtää sinua ilman laajaa tarvetta kysellä asioita. Joissain tapauksissa sinun ei tarvitse edes määritellä ongelmaasi, sillä meedio näkee sen, riippumatta siitä mitä se koskee: rakkautta, rahaa, terveyttä tms. Halutessasi ohjausta jonkun tietyn asian suhteen, saatat joutua vastaamaan tarkentaviin kysymyksiin. Oikea meedio löytää vastaukset ja antaa sinulle luottamusta siihen, että asiat tulevat menemään hyvin.  

Tärkeä huomio

On olennaista, että tiedät mitä suomalaismeedion tapaamiselta on odotettavissa. Voit ottaa yhteyttä meedioon myös ilman mitään tiettyä ongelmaa, koska saat joka tapauksessa arvokasta tietoa omasta elämästäsi. Anna meedion keskittyä asiaansa ja pidä huolta, että saat kaiken haluamasi tiedon. Älä epäröi esittää lisäkysymyksiä, vaikka ne tuntuisivat sillä hetkellä hankalilta esittää. Suomalaismeedioiden toiminnan tarkoituksena on juuri sinun auttamisesi.