NEUVOJA SELVÄNÄKIJÄN VALINTAAN

Selvänäkijät ovat hämmästyttäviä ihmisiä, joiden tapaaminen antaa sinulle tietoa tapahtumista ja asioista, jotka koskettavat sinua ja elämääsi. Voit myös käsitellä heidän kanssaan jotain jatkuvampaa ongelmaa, kuten kroonista sairautta. On hyvä ottaa esiin myös sellaista, josta saattaa vasta olla muodostumassa vaikeuksia tai ongelmia. Selvänäkijät voivat auttaa sinua kysymyksissäsi henkisten kykyjensä avulla. Seuraavassa muutamia huomioon otettavia asioita ennustajan tai selvänäkijän valinnassa.

Etsi suosituksia
On olennaista löytää ammattimainen selvänäkijä. Tähän tarvitset muiden, jo tällaisia palveluja käyttäneiden suosituksia. Yritä löytää varmuus siihen, että harkitsemasi ennustuspalvelu on ammattimaisesti ja rehellisesti toimiva, vaikka keskustelemalla jonkun palvelua käyttäneen tuttavasi kanssa. Netistä on helppo löytää myös muiden asiakkaiden palautteita, joiden perusteella voit itse päätella, onko palvelu juuri sinulle soveltuva.


Selvitä ennustuksen hinta
Selvänäkijöillä on yleensä tuntiveloitus, eikä ennustuksiin kannatakaan pistää omaisuuksia. On tärkeää tietää, etteivät kalliit ja tunnetut ennustajat välttämättä ole ollenkaan niin moninkertaisesti taitavampia kuin edullisemmat ja tuntemattomammat ennustajat. Pidä tämä mielessä valitessasi selvänäkijää. Edullisten joukosta voit löytää juuri sinulle sopivan ja asioihisi paneutuvan osaajan, jolla ei ole välitön kiire seuraavaa asiakasta palvelemaan.

Pohdi puhelinennustusta vaihtoehtona
Kannattaa miettiä myös puhelimitse saatavia ennustuksia. Tämä on ainakin nopeampaa kuin selvänäkijän vastaanotolle meneminen, ja lisäksi matkakustannuksetkin jäävät pois. Puhelimessa voi olla helpompaakin nostaa esiin sinua vaivaamia asioita. Puhelinennustajan tulee myös olla ammattimainen.

Ota meihin yhteyttä

Online-tutkiminen
Voit tehdä huomattavan paljon ennakkotutkimusta aiheesta netissä, mikä onkin tärkeää ennen kuin kohtaat selvänäkijän. Tutkimisen avulla löydät tietoa ennustamisesta, ennustuksista ja ennustajista eri näkökulmista. Voit myös kartoittaa ennustusten kustannuksia ja selvittää kuka ennustajista soveltuisi parhaiten juuri sinulle,