Muuta elämäsi ennustuksen avulla, kirjoittanut

Muuta elämäsi ennustuksen avulla

On muutamia terveyttä ja turvallisuutta koskeavia tärkeitä asioita, jotka tulee pitää mielessä, mikäli olet tekemisissä ennustusten kanssa tai yrität tehostaa omaa psyykikon energiaasi. Ollessasi päivittäin tekemisissä yliluonnollisen energian kanssa, tulee muistaa ottaa huomioon joitakin asioita, jos sinulle tehdään ennustus. Dehydraatio eli kuivuminen on yleinen seuraus yliluonnollisen energian kanssa toimimisesta. Se tapahtuu samoin kuin esimerkiksi urheillessa, jossa hikoillessa menetät nestettä – tässä tapauksessa yliluonnollinen energia on syynä. Mikäli et huolehdi nestetasapainostasi, muutut väsyneeksi ja heikoksi ja koet kuivumisen aiheuttaman epämiellyttävän tunteen kehossasi. Muista juoda tarpeeksi vettä ja nauti lisäksi elektrolyyttejä.

Jännittyneisyys:

Useimmilla ihmisillä on jännitystä ja stressiä aiheuttavia tukkeumia kehossaan. Kipeä selkä tai päänsärky voivat olla merkkejä tällaisesta. Nostaessasi kehosi energiatasoa, voivat nämä tukkeumat estää energian luonnollisen ja vapaan liikkumisen kehossasi ja aiheuttaa sinulle epämukavaa ja tukalaa oloa. Onneksi ongelmia aiheuttavien tukkeumien poistamiseen on keinoja, kuten meditaatio, tai chi, reiki, jooga ja toki tapaamiset terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Mitä enemmän olet tekemisissä yliluonnollisen energian kanssa, sitä enemmän tämä energia yrittää päästä tukkeumien läpi, mikä onkin yksi parhaista keinoista tukkeumien poistamiseen.

Muista kuitenkin:

Pidä mielessä, että ennenkuin toivottu tila on saavutettu, saatat kokea epämiellyttäviä tuntemuksia kehossasi. Kun olet onnistunut poistamaan tukkeumat, tunnet voimallisen energian virtaavan vapaasti kehossasi, ja se tunne on todellakin kaiken vaivan arvoinen. Ollessasi tekemisissä ennustusten kanssa muista myös, ettet ajattele muiden ihmisten kantamia emotionaalisia taakkoja. Energiaa on kaikkialla, ja sinun tuleekin keskittyä vain hyvään energiaan ja välttää sinua ympäröivää emotionaalista lastia. Oman energiasi muuttuessa vahvemmaksi alat vetää puoleesi sinua ympäröivää energiaa, joka voi olla peräisin joko vielä elossa olevilta tai tulla toisten ulottuvuuksien energiakentiltä. Sinun tulee vastustaa negatiivista energiaa ja päästää positiivinen energia itseesi. Keskustele spådamerna ennustaja24.fi  mietin tästä, koska se on alan asiantuntijoita ja voivat auttaa sinua eri tavoin.

Oikea tapa:

Muista luottaa itseesi ja rakenna ympärillesi yliluonnollisuuden kenttä, joka suojaa omaa energiaasi negatiivisten energioiden vaikutuksilta. Suojaus on hyvin helppoa, kun muistat pitää siitä huolta. Pidä keho aktiivisena ja nestetasapainossa ja pidä aina vettä käden ulottuvilla. Harjoittele syvään hengittämistä ja ajatusten pitämistä positiivisena. Seuratessasi annettuja ohjeita huomaat ennustusten voiman ja kykysi levittää ympärillesi positiivista energiaa.