Muinaiset muukalaiset

Puma punkun alkuperä

Puma punku on maailman houkuttelevin antiikin sivusto. Se on ainutlaatuinen tavalla, jolla se on muotoiltu ja rakennettu. Merkittävin todiste siitä, että meillä on ollut muinainen astronautti-palapeli, löytyy Bolivian ylängöiltä. Sen rakensi maan ulkopuoliset olennot. Bolivian alueella todetut todisteet osoittavat, että alue oli kukoistava kaupankäynnin ja esi-kolumbialaisen kulttuurin keskus jo 600-luvulla. Viimeaikaiset tutkimukset monoliittirakenteista noin 15-20 metriä Titicaca-järven pinnan alapuolelta osoittavat, että ihmiskunta on ollut olemassa jo 12 000 vuotta aiemmin. Tämä laskelma on peräisin Hugo Boero-Rojon tutkimuksista, jotka laskivat rakenteiden syvyyden. Yliluonnolliset ilmiöt osoittavat, että Titicaca-alue oli aikaisemmin vedenpinnan yläpuolella. Todisteet sedimenteistä asettavat ajankohdan 11 000 ja 10 000 vuotta E.K. väliselle ajalle. Tämä Tiahuanacon alue on vanhin todiste ihmiskunnan olemassa olosta.


Puma punkun historia

Avaruusolioiden rakennelma on suuri alue Tiahuanacon reunalla. Yliluonnollinen ilmiö selittää paikan, jota sanotaan isä jumalan, toiminnan jumalan, monien maailmojen muotoilijan ja monien maailmahävittäjien luoman synnyinsijaksi. Ilmiöt osoittavat, että Viracocha (toiminnan jumala, monien maailmojen muotoilija ja monien maailmojen hävittäjä) loi ihmisen maasta suurella kalliolla. Hän loi kiven ja lähetti kaksi jättiläiskokoista palvelijaa nimeämään maan heimot. Toinen maan ulkopuolinen yliluonnollinen ilmiö on aurinko-yhdyskäytävä, joka kuvaa Viracochan tuloa a-tyypin tähtiportin kautta. Veistos – on luotu yhdestä kaksitoista tonnia painavasta kivestä. Alueella on ympäriinsä monia monoliittisia kiviä, jotka on leikattu eri paksuisiksi ja rei’itetty monilla tavoilla täydellisinä muotoina – mikä on paljon kehittyneempää työstämistapaa, mitä sen ajan primitiivinen sivilisaatio pystyi tekemään käyttämällä vain pronssisia käsityökaluja ja kiveä. Ainoa selitys tähän tarkkuuteen on tämä aine, jota käytetään nykyisin käytössä olevien timanttikärkisten louhintasahojen, CNC-reitittimien ja muurausporien kaltaisten työstökoneiden hyödyntämiseen ja polttomoottoreiden ja sähkön käyttöön. Ei tiedemies tai arkeologi voi tarjota muita tietoja hämmästyttävästä maan ulkopuolisten olentojen olemassa olosta kuin kivityöt. Viracochan ja jättiläisten palveluksessa on pitänyt olla mukana erittäin älykkäitä maan ulkopuolisia olentoja, joilla oli tekniikka rakentaa tuollaisia rakenteita. Viracochan ihmiskunnan luomisen yliluonnolliset ilmiöt ja sen tuhoutuminen suurien tulvien takia ovat ristiriidassa antiikin sumerilaisten tekstien kanssa, jotka kuvaavat Annunakin ja jopa juutalais-kristillisen raamatun vanhoja testamentin tarinoita ja suuria tulvia. Kuinka kaikki nämä sivilisaatiot pystyivät kehittämään jotakin tällaista, ja mikä tuhoutui tulvissa. Ne ovat vain tarinoita, jos ne eivät ole itsenäisiä totuuksia todellisista tapahtumista, jotka olivat riippumattomia siitä, mitä ihminen dokumentoi muinaisten muukalaisten ohjaamina. Muukalaiset, jotka toivat koneiden teknologian, geneettisen keksinnöt ja kielen.


Myytit

Titicaca-järven rannalla tutkijat ja arkeologit löysivät toisen yliluonnollisen ilmiön nimeltä Fuente Magna. Yllättävä tosiasia tästä kivimuodostelmasta on se, että se on sisällytetty esi-sumerilaisiin kirjoituksiin. Kaksi sivilisaatiota on jakautunut lähes 5 000 mailin päästä toisistaan, välissä on valtameri ja teknologisen kyvyn puutteilla oliksi rakennettu alus, joka kykenee ylittämään valtameren. Lisäksi muinaista sivilisaatiota ei käytetty esi-kolumbiaan kuuluvassa kulttuurissa. Kun espanjalaiset tutkijat laskeutuivat Boliviaan, Tiauanacon alueen asukkaat ajattelivat, että Viracochan jumalat palasivat. Heidän suullisen perinnetietonsa kautta kuvaillut jumalat ovat punertavahiuksisia ja vaaleaihoisia. Espanjalaiset tutkijat käyttivät kiiltävää haarniskaa ja olivat vaaleaihoisempia kuin kolumbialaiset. Kuitenkin he saapuivat suurilla laivoilla, joita nämä asukkaat eivät olleet tunteneet.

Ulkomaalauksen kivet on tehty graniitista ja dioriitista. Ne toimivat helposti Andien kulttuurissa käytettävissä olevilla laitteilla. Laitteet, jotka sisälsivät korkealaatuisista metalliseoksista tehtyjä talttoja. Nämä työkalut olisivat enemmän kuin riittäviä antamaan enkelit avuksi. Kivien kasvot viimeisteltiin leikkaamisen jälkeen kiillotustekniikalla. Kuitenkin kivissä oli epäjohdonmukaisia merkkejä sekä merkkejä köysien käytöstä. Ajatus siitä, että pumapunku oli Atlantiksen ajalta, perustuu hyvin läpinäkyvään virheelliseen olettamukseen, jota nykyaikaa voidaan kuvata humpuukiksi.

 

MYSTIIKKA JA FILOSOFIA