Buddhalaisia mestareita

Buddhalainen uskonto on omaksuttu eri puolilla maailmaa.
Buddhismin suosio kasvaa koko ajan. Monet ihmiset ovat kääntyneet buddhismiin saadakseen rauhaa ja onnea elämäänsä. He nauttivat rituaalilauluista, meditaatioista ja buddhalaisen uskonnon tarjoamasta elämäntavan harjoittamisesta. Buddhismi ei ole kuten muut maailman uskonnot. Tärkein ero on luultavasti väistämätön tosiasia, että buddhismi keskittyy voimakkaasti filosofiaan ennemmin kuin uskonnolliseen näkemykseen. Se ei keskity erityiseen jumaluuteen, vaan rohkaisee omaan oivallukseen. Tämä on myös näkemys, jota anti-akne tuotteet kuten Exposed Skin Care System noudattaa. Tuotesarja tarjoaa täysin erilaisen, mutta tehokkaan polun aknen hoitamiseen. Joitakin buddhismin etuja on valotettu seuraavassa:

Kuka tahansa voi harjoittaa sitä

Buddhismin todellinen salaisuus on niillekin, jotka eivät ole tietoisesti uskossa on se, että kuka tahansa voi harjoittaa buddhalaista elämäntapaa. Voit varmasti nauttia tietyistä elementeistä ja laajentaa elämääsi. Moni ihminen harjoittaa buddhismia jollakin tavalla päivittäin havaitsematta sitä. Se voi ilmetä buddhalaisena taiteena, meditaationa tai vierailemalla Zen –puutarhassa tai käymällä joogatunnilla.

Buddhistilla on Buddhan kuva, jota hän katsoo saadakseen neuvoja. Tosiaan, useimmilla buddhisteilla on Buddhan kuva, jota he katsovat saadakseen elämään opastusta ja myös pysyäkseen kosketuksissa buddhalaiseen uskontoon. Monet ihmiset kokevat intialaisen ja tiibetiläisen taiteen rauhoittavaksi, joten he ovat sisällyttäneet teoksia kotinsa sisustukseen.

Hyvin miellyttävillä värisävyillä ja rauhallisuuden tunteellaan buddhalainen taide muuntaa monia makuuhuoneita ja työpaikkoja Zen –meditaation rauhoittavaan vaikutukseen.

Puhuttaessa meditaatiosta sen taidon harjoittaminen on jotakin, mitä jokaisen tulisi oppia. Se on tapa puhdistaa mieltä sekä päästä eroon kehon kuormituksesta. Jos sinulla on vaikeaa töissä tai kärsit vaikeasta perhetilanteesta, meditoiminen voi olla juuri se, mitä eniten tarvitset saadaksesi rentoutuneen olon ja pystyt työstämään sen hetkisiä ongelmia. Sinun ei tarvitse omaksua kaikkein perinteisimpiä meditaation asentoja. Riittää, että yksinkertaisesti istut tuolilla selkä ojennettuna suoraksi, hartiat avoinna ja jalat vahvasti lattiaa vasten.

Miellyttävässä asennossa hengität syvään, ensin sisäänhengitys nenän kautta ja sitten uloshengitys suun kautta. Kun teet hengitysharjoituksia, sinun olisi hyvä alkaa työstämään mieltäsi puhtaaksi kuormittavista ajatuksista. Tämä lyhyt ”meditaatio hoito” voi vapauttaa sinut stressistä ja kehon jännityksestä.

Jos omistaudut vain kymmenen, viidentoista minuutin ajan päivässä tekemään hengitysharjoituksia, voit päästä yli kuormittavista tilanteista hyvin nopeasti. Siten saat tarvitsemaasi aikaa, että voit ajatella kirkkaasti.

Buddhalaisen uskonnon muoto, jota harjoitetaan ympäri maailmaa eri kuntokeskuksissa, on jooga.

Yksi buddhalaisuuden osa-alue on jooga, jota harjoitetaan kuntokeskuksissa ympäri maailmaa. Tämänkaltainen harjoittelumuoto antaa sinulle mahdollisuuden oppia eri asentoja ja vapautua stressistä ja ahdistuksesta, jotka saattavat vaivata sinua. Kun haluat oppia joogan perusteet tai hankkia lisää tietoa, niin kirjakaupoissa sekä kirjastoissa on paljon jooga-kirjoja, joiden avulla pääset alkuun.

Buddhismi ei koostu mistään kategorisista opeista.

Sen sijaan sillä on perusperiaatteenaan 4 Jaloa Totuutta. Nämä sisältävät Totuuden kärsimyksestä, Totuuden kärsimyksen taustalla olevasta syystä. Totuuden kärsimyksen päättymisestä ja Totuuden polusta, jolla pääsemme vapautumaan kärsimyksestä.

Aikojen saatossa myös buddhismi on kokenut muutoksia. Aikoinaan, noin kaksituhatta vuotta sitten buddhalaisuudessa oli kaksi eri suuntausta. Toinen oli Theravada buddhalaisuus ja toinen Mahyana buddhalaisuus. Jälkimmäinen on sittemmin jakautunut Puhtauteen ja Zeniin. Näillä tiedekunnilla on erilaiset ajatukset Anatmanista.

Huolimatta buddhalaisuuden suosiosta siihen on liitetty erilaisia taruja. On suosittua ajatella, että uskonnon johtohahmot ovat Kaikkivaltiaan Jumalan uudelleensyntymän ilmentymiä. Mutta uudelleen syntymän perinteinen teoria poikkeaa siitä.

Toinen buddhismiin liitetty yleinen kuva on se, että uskonnonharjoittajat ovat vegetaristeja. Näin ei kuitenkaan ole kaikkien kohdalla. Buddhalaisuus suosii kasvissyöntiä, mutta se ei ole ankara ja tiukka sääntö. Salaatin ’puputtajat’ kärsivät kuitenkin vähemmän esimerkiksi akneen liittyvistä ongelmista. Jos kärsit akne-ihosta, voit käyttää esimerkiksi Denmed Therma Care –tuotteita, joilla voit saada kunnollisia hoitotuloksia.