Kuinka voit vietellä kumppanisi pitämään hauskaa?

Jos haluat houkutella kumppanisi pitämään hieman hauskaa rakkaussuhteessa, luottamus on toinen avain, ensimmäinen avain on teidän horoskooppimerkkinne. Kyllä, horoskooppimerkit voivat todella auttaa antamalla vinkkejä kuinka vietellä sinun tyttö- tai poikaystäväsi.

Kuten tiedämme, horoskooppimerkit ovat todella hyvin tärkeitä tekijöitä elämässämme ja voivat antaa meille paremman ja onnellisemman elämän. Mutta ne voivat jopa joskus auttaa meitä monin sensuellein tavoin, kuten seksin ja viettelyn alueilla. Voimme saada uusia ideoita meidän kumppanimme horoskooppimerkistä joka voi auttaa meitä oppimaan kuinka voimme vietellä hänet.

Tässä on muutamia vinkkejä jokaiselle horoskooppimerkille, jotka voivat todella auttaa sinua viettelemään kumppanisi ja auttavat teitä pitämään hauskaa suhteessanne.

Kalat – jos aiot vietellä Kalat seksikumppaniksesi sinun pitää kiusata häntä niin, että hänestä alkaa tuntua tuhmalta ja tämä auttaa sinua paljon hänen viettelemisessään. Kun sinä kerran onnistut te molemmat voitte nauttia sängyssä täysin rakastelemalla intohimoisesti toistenne kanssa.

Oinas – Oinas on hyvin suora  kaikissa asioissa, riippumatta siitä onko kyseessä rakkaus tai jotain muuta. Niin, on hyvin helppoa vietellä hänet, sinun täytyy vain tehdä asia selväksi hänelle. Jos haluat tehdä jotain hauskaa hänen kanssaan, se tulee olemaan yksinkertaista ja suoraa toimintaa.

Härkä – On hyvin helppoa vietellä Härkä, koska he viettävät 40 % ajastaan ajattelemalla seksiä ja hauskanpitoa sängyssä. Niin, sinun täytyy antaa hänelle vain pieni yksinkertainen vinkki  että haluat sen tapahtuvan kertomalla hänelle lukemastasi uudesta seksiasennosta, tai jostain mitä olet aina halunnut yrittää tehdä mutta et ole vielä ennättänyt. Tämä tulee varmasti antamaan hänelle suuren nautinnon ja jännittävän kokemuksen teille molemmille.

Kaksoset – Jos aiot houkutella itsellesi Kaksoset rakastajaksi, sinun tulee olla luova ja sinun pitäisi yrittää tehdä joitain leikkejä kuten “ en ole koskaan “. Kun pelaat tätä peliä tulet avaamaan pohjattoman aarrearkun jota todella tarvitset piristämään teidän seksielämäänne.

Rapu – he ovat laiskoja ja huonoja sängyssä. Niin, sinun pitää kertoa hänelle kaikki, jopa ne tavat joilla haluat sinua rakastettavan ja sinun pitää jopa kertoa hänelle se tapa, millä toivot sinua kosketaan. Ota hänen kätensä ja näytä hänelle tarkasti se tapa, miten haluat  sinua kosketetaan.

Leijona – Leijona mies rakastaa naisia, kun he vapauttavat heidän pitkät hiuksensa. Niin, jos ajattelet vietellä miehesi, joka on Leijona, niin sinun tulisi avata nutturasi ja vapauttaa pitkät hiuksesi. Sinun täytyy vain avata hiuksesi hänen edessään ja heilauttaa ne vapaana selkääsi, niin hän tietää pelin hengen.

Neitsyt – Neitsytmiehet ovat villejä sängyssä ja jos haluat vietellä hänet tee jotain villiä mistä he pitävät. Voit tehdä yhden asian joka saa hänet rakastumaan sinuun, poistat vain rintaliivisi puserosi alta. Tiedossa ei ole, miksi tämä on niin viettelevää – voi olla että se on vain ajatus siitä, että hän on hieman lähempänä vapaita rintojasi – mutta jos poistat rintaliivisi hänen edessään, ja palaat takaisin jatkamaan sitä  mitä teit aikaisemmin, hän alkaa ajatella että nyt on aika ryhtyä peuhaamaan.

Vaaka – On hyvin helppoa vietellä Vaakamies. Ainoa asia, mikä sinun pitää tehdä, on tulla häntä hyvin lähelle ja kuiskata hänen korvaansa viettelevällä äänellä ja purra hänen korvaansa hellästi. Tämä saa hänet innostumaan oitis seksileikeistä.

Skorpioni – Heillä on taiteellinen tapa ilmaista ja ymmärtää tunne silmiensä avulla. Niin, jos aiot vietellä hänet, ota häneen vain viettelevä  katsekontakti ja saat tapahtumaan mitä ikinä haluatkin.

Jousimies – Jos haluat vietellä Jousimiehen, sinun täytyy käyttää suutasi. Koska sinun suusi on seksikäs piirre kehossasi, käytä sitä eduksesi. Pure kevyesti alahuultasi kun katsot häntä seksikkäästi. Ja loppu tapahtuu automaattisesti.

Kauris – Kaurismies rakastaa punaista väriä. Niin, tästä voi olla hyvin paljon apua kun haluat vietellä hänet. Sinun täytyy vain käyttää punaista seksikästä mekkoa ja näyttää hänelle lumoavat kurvisi niitä pehmeästi kosketellen.

Vesimies – Vesimies rakastaa ainutlaatuisia tapoja tulla naisen viettelemäksi. Paras tapa vietellä hänet on sitomalla hänet jollain käyttämälläsi vaatteella. Siksi sinun täytyy käyttää huivia tai vyötä koko ajan, käytä niitä ja sido hänet ja pitäkää hauskaa.

Vaikka tässä oli muutama tapa vietellä kuka tahansa, sillä ei ole mitään väliä mikä on heidän tyylinsä tai makunsa. Sinun pitää tietää hänen horoskooppimerkkinsä vietelläksesi hänet ja pitääksesi hänen kanssaan hauskaa. Niin, jos olet ajatellut pitää hauskaa sängyssä kumppanisi kanssa, selvitä mitä  hänen horoskooppimerkkinsä sanoo hänen viettelemisestään ja toteuta se.