Yllätä kumppanisi sängyssä!

Milloin tahansa me kuulemme rakkaussuhteesta tai sängystä, selvä näky miehestä ja naisesta harrastamassa seksiä nousee mieleemme. Näissä ajatuksissa ei ole mitään väärää, jos ne pomppaavat mieleemme. Se on yhtä hyvin biologista kuten geneettistäkin. 

Mutta, vain olla seksuaalinen ei joskus ole riittävän paljon. Sinun täytää tehdä jotain muuta tehdäksesi erityinen vaikutus kumppaniisi,kun olette sängyssä. Joskus, kun on vain tavallista seksiä, on kuin suorittaisitte velvollisuutenne kumppanina olosta, ja tämä ei ole hyvä  onnellisen avioelämän tai suhteen merkki. 

Nin, mitä sinä voit tehdä saadaksesi puuttuvan intohimon ja hauskuuden kipinän ja romantiikan takaisin teidän suhteeseenne? Lue tämä koko artikkeli ja tulet varmasti saamaan selville ne temput joilla voit hämmästyttää kumppanisi sängyssä mutta muista eräs asia, horoskooppimerkit merkitsevät paljon jos aiot yllättää kumppanisi iloisesti kumppanisi sängyssä.  

Niin, tässä on muutamia tapoja jokaiselle elänradan merkille, sinä voit yrittää hämmästyttää kumppanisi sängyssä ja tarjota hänelle mitä ihmeellisimmän ja eksoottisimman yön. 

Kalat – Kalat on muuttuva veden merkki ja kalojen merkin johtava planeetta on Neptunus.  Nämä ihmiset ovat hyviä ihan missä vaan, sinun ei tarvitse yrittää ponnistella paljon yllättääksesi heidät sängyssä. Sinun täytyy vain katsoa häntä seksikkäästi ja kuiskailla hänen korvaansa kun harrastatte seksiä.

Oinas – Oinas on johtava tulen merkki, mikä tekee nämä ihmiset hieman uteliaiksi seksin ja erilaisten asentojen suhteen. Niin, tämä on yksinkertaista, sinun täytyy vain ottaa tämä askel, mene ja kokeile hänen kanssaan useita erilaisia asentoja sängyssä. Ja usko että tämä tulee hämmästyttämään hänet iloisesti pitkäksi aikaa..

Härkä – Härkä on muuttuva maan merkki ja he rakastavat asioiden tutkimista. Härän merkissä olevia pidetään myös esileikkien harrastajina. He rakastavat erilaisia roolileikkejä ennen seksiä. Niin, sinä voit yrittää keksiä muutamia erilaisia roolihahmoja ennenkuin harrastatte seksiä ja anna hänen hämmästyä sinun esittämästäsi jännittävästä roolista ja useista erilaisista ja kokeilevista esileikeistä. 

Kaksoset – Kaksosilla on aina johtava planeetta Merkurius, joja saa heidät helposti esiintymislavoille ja valokeiloihin. Nämä ihmiset rakastavat esiintymistä ja kirkkaita valkokankaita. Nämä ihmiset rakastavat esiintyä päivänvalossa. Jos kumppanisi on kaksoset, sinun täytyy näyttää hänelle vietteleviä liikkeitä seksikkäällä vartalollasi ja sallia hänen rakastalla sinua täydessä päivänvalossa. Tämä tekee hänet kiihkeäksi ja hän myös hämmästyttää sinut vuoteessa, kuten sinä ensin hänet. 

Rapu – Rapu on merkki, jota kuu hallitsee ja sen vuoksi Rapu on niin tunteellinen. He välittävät todella rakkaistaan, kuten perheestä ja kaikista muista. Heihin vaikuttaa erittäin paljon, jos jotain hyvää tapahtuu heidän rakkailleen. Niin, jos mietit kuinka voit hämmästyttää Rapua vuoteessa, tee jotain herkkä ja ihanaa hänelle ja jaa tämä ihana asia hänen kanssaan samalla kun olette sängyssä yhdessä. 

Leijona – Leijonamiehet ovat uskollisia ja täynnä energiaa. He arvostavat lojaaleja ihmisiä enemmän kuin kukaan muu tavallinen henkilö. Siitä huolimatta he rakastavat  hieman draamaa myös omassa elämässään, he myös rakastavat esileikkejä. Joten, jos aiot tehdä vaikutuksen Leijonaan, sinun pitäisi olla tarpeeksi hyvä myös esileikeissä. Kun kerran yllätät hänet iloisesti esileikillä, hän omistautuu seksileikeissä vain Sinulle. 

Neitsyt – Neitsyt on aivan erilainen luonne, kun on kyse seksistä ja hauskanpidosta. Voin kertoa, että hän ei ole täysin erilainen mutta hieman erilainen. Neitsyt on muuttuva maamerkki, mikä pitää heidät hyvin maadoittuneina ja jalat maassa. He rakastavat istumista, syömistä ja lattialla nukkumista. He haluavat myös rakastella lattialla. Joten, tämä voi olla hyvä vinkki jos haluat tehdä vaikutuksen Neitsyeeseen, tiedät että hän rakastaa lattialla olemista. 

Vaaka – Vaakaihmiset ovat hyvin perinteisiä ja jalat maassa olevia ihmisiä. He rakastavat perinteisiä tapoja ja asioita heidän elämässään. He viettävät hyvin yksinkertaista ja rehellistä elämää. Sinun ei tarvitse yrittää paljoa yllättääksesi hänet sängyssä tekemällä jotain normaalista poikkeavaa. Sinun täytyy olla tavanomainen ihminen elämässäsi ja samoin harrastaa normaalia perinteistä seksiä. Tässä on vinkki sinulle: Vaaka rakastaa eniten lähetyssaarnaaja-asentoa sängyssä. Joten, jos haluat yllättää Vaa´an sängyssä, pitäydy perinteisessä seksissä.  

Skorpioni – Skorpioni on rehellinen, uskollinen ja yksinkertainen persoona. Mutta jos me puhumme hänen fantasioistaan sängyssä, niin kaikkein tärkein asia on yrittää yllättää hänet sängyssä. Skorpioni rakastaa esileikkejä, joilla voit yllättää hänet ennen sänkyyn menemistä. Esileikki kiihdyttää häntä eniten illalla. Joten, mitä enemmän aikaa kulutat esileikkeihin Skorpionin kanssa, olet ansainnut sitä pitempiä ja jännittävämpiä  öitä hänen kanssaan. 

Jousimies – Jousimies horoskooppimerkki on ilman merkki, joka rakastaa lentää ja matkustaa. He pitävät eksoottisista paikoista ja he rakastavat myös uusien paikkojen kulttuuria. Joten, jos matkustat Jousimiehen kanssa eksoottiseen paikkaan ja suunnittelet yllättäväsi hänet yöllä, opettele paikan kulttuuria ja tarjoa hänelle eksoottinen yö paikalliseen tyyliin. 

Kauris – Ne henkilöt joiden horoskooppimerkki on kauris, ovat hyvin konservatiivisia ja vastuuntuntoisia. He arvostavat eniten perhettään ja perhe tulee heille aina ensimmäisenä. He rakastavat perhettään enemmän kuin kukaan toinen. Joten, on hyvin yksinkertaista viettää uskomaton yö Kauriin kanssa sängyssä. Sinun täytyy olla nöyrä, huolehtiva ja vastuuntuntoinen, kuten hän on perhettään kohtaan.  Tekosi saavat hänet rakastumaan sinuun ja hän tulee täysin tyydyttämään sinut sängyssä. 

Vesimies – Vesimiehet ovat toisenlaisia kuin muut, itseasiassa he ovat täysin erilaisia. He ovat todella tuhmia ja  halukkaita seksielämässään. He todella tarvitsevat esileikkejä, mutta jopa enemmän he rakastavat tehdä niitä perverssejä asioita, joista sinä pidät. Kuten käsiraudat, tuhmat leikit kuten strippaaminen hänen edessään sängyssä. Nämä tuhmat leikit ovat Vesimiehen mieleen. Joten, opettele tällaisia outoja leikkejä ja sinun kumppanisi lankeaa sinuun kuten karjuva leijona sängyssä.  

Joten tässä on vain muutama tapa lumota sinun seksipartnerisi heidän maustaan ja tyylistään huolimatta. Sinun täytyy vain tietää hänen horoskooppimerkkinsä vietelläksesi ja pitääksesi hänen kanssaan hauskaa sängyssä. Joten, jos halua todella nauttia sängyssä kumppanisi kanssa, lue hänen horoskooppinsa, ja opettele tiettyjä temppuja, ja nautintonne on taattu.