Voiko tulevaisuuden ennustaa?

Olen ennustanut oman tulevaisuuteni itselleni. Oletan, että sinäkin olet tehnyt ennustuksia tai luentoja, jotka ovat toteutuneet, ja siksi luet tätä blogia. Olen myös varma, että jossakin vaiheessa elämässäsi sinun on perusteltava uskomuksiasi muille.

Monet sanovat, että jos tiedämme, että tulevaisuutta voidaan ennustaa, niin saatamme ajatella, että se on ennalta määritelty, eikä sitä voi muuttaa millään tavalla. Tämä johtaa moniin ongelmiin, ja tämä on syy siihen, että suurin osa ennustajista hylkää todellisen ennustamisen.
No, mitä ajattelen tästä on, että se ei todella ole totta. Mielestäni elämässä ei ole yhtään hauskaa, jos meillä ei ole ”vapaata tahtoa”. Mitä järkeä elämässä olisi, jos ei ole vapaata tahtoa? Missä meidän vastuumme olisi, jos ei ole sellaista asiaa kuin vapaa tahto?

Uskomme kohtaloon, ja vapaaseen tahtoon. Tuntuu ristiriitaiselta ajatella vapaata tahtoa ja toisaalta kohtaloa. Mielestäni nämä käsitteet eivät ole ristiriidassa keskenään ja antavat elämälle merkitystä ja suuntaa.

Sinun kohtalosi ei tarkoita sitä, että se estää vapaata tahtoa ja työskentelee vapaata tahtoa vastaan. Sinun kohtalosi on se, mitä sinulla voi olla, jos seuraat maailmankaikkeuden merkkejä ja menet siihen suuntaan, johon se johtaa sinua. Kohtalolla on kaikki, mikä tekee elämästäsi hyvää ja ihanaa. Mutta monetkaan ihmiset eivät seuraa kohtaloaan, vaan he vain haluavat elää elämää, joka on täynnä mysteerejä . Vapaata tahtoa käyttämällä hylkäämme asiat, jotka todella tekevät meistä onnellisiksi, jotka lämmittävät sielumme, ja jotka ovat kohtalomme.

Elämme suhteissa, jotka voivat olla tuskallisia tai tehdä töitä, joita me eniten vihaamme, mutta silti odotamme, että huominen on onnellinen. Kun tunnemme olomme mukavaksi, emme ota huomioon ympärillämme olevia merkkejä. Me jahtaamme miehiä, jotka eivät halua meitä. Voit tavoitella tai hylätä kohtalosi käyttämällä vapaata tahtoa. Voit päättää, luovutatko tai taisteletko sitä vastaan. Voimme valita onnen tai tyytyä olemassaoloon. Hyvä uutinen on se, että kohtalo tuo meille naamioituneita siunauksia.

Työskentelen ammattimaisella henkisellä toimialalla, nyt voin nähdä, mitä perheeni tarkoitti. Uskon rehellisesti, että tämä on minun kohtaloni, ja haluaisin mieluummin tehdä sitä, mitä teen nyt, kuin työskennellä yhdessä niistä työpaikoista, joita epätoivoisena hain. Liiketoimintani rakentaminen ei ollut aina helppoa, mutta ainakin olen johdonmukaisesesti edistynyt ja sitten urani käynnistyi. Maailmankaikkeus ja ympärillämme olevat henget antavat meille merkkejä, että ajattelisimme kohtaloamme. Nämä merkit ovat joko luonnon välityksellä ja luonnollisilla keinoilla, tai ne tulevat meille tarkoituksellisilla keinoilla eli esim. Tarot-luennoissa.
Voimme käyttää tarot-kortteja tietääksemme menemmekö oikeaan suuntaan vai emme.
Jos uskot kohtaloon, älä anna periksi. Usko kohtaloon tarkoittaa sitä, että on järkevää yrittää. Kohtalo sanoo, että meille on aina parempaa tarjolla, meidän täytyy vain nähdä ympärillämme olevat merkit. En tiedä, että toimiiko se myös sinulle vai ei, mutta minusta, kohtalo kuulostaa melko ihanalta asialta.