Vetovoiman laki

 

Oikein hyvää huomenta kaikille, toivottavasti olette saaneet nukuttua hyvin. Meillä kotona on hieman flunssapöpöjä liikkeellä, toivottavasti teilläpäin niitä ei ole.

 

Ihminen luo omilla ajatuksillaan elämäänsä. Eli meidän tulee olla todella varovaisia siitä, mitä oikein ajattelemme. Ajatuksiemme tulisi olla enimmäkseen positiivisia. Eli emme saisi ajatella ettei meillä ole varaa tuohon eikä tuohon, vaan sen sijaan meidän tulisi ajatella että meillä on hyvin varaa kaikkeen siihen mitä me tarvitsemme. Voimme kyllä perua ajatuksemme, ajatella että anteeksi AE Mikael, perun äskeisen ajatukseni.

 

Emme liioin saisi ajatella että emme pysty tekemään sitä taikka tätä. Näin syntyy huonoa energiaa asian suhteen ja tulemme todennäköisesti toimissamme epäonnistumaan. Toisaalta meidän tulisi unelmoida suuresti, koska universum on rajaton, siellä on määrättömästi runsautta ja kaikkea positiivista hyvää. 

 

 

Itse olen joskus aikaisemmin miettinyt että olisi mukavaa tehdä tällaista puhelintyötä, niinpä päädyin reippaat kaksi vuotta sitten näihin töihin. Katsoin myös kauan sitten nykyistä kotiani kerran ohimennessäni, miettien että tuossa olisi kiva asua. Näin universum voi joskus napata nopeistakin toiveistamme kopin.

 

Jatkan seuraavassa postauksessa manifestoinnista, Jos haluat soittaa minulle, soita 0700-80000, jos olen linjoilla voit painaa numeroa 3 ja valita minut numero 546, ystävyydellä Serena.

Puhelun hinta on 2,95 euroa minuutti + pvm, kun soitat numerostasi ensimmäistä kertaa, ensimmäiset 7 minuuttia ovat ilmaiset kun soitat ensimmäistä kertaa numerostasi numeroon 0700-93162.