Horoskooppi ennustus

 

Horoskoopit ovat asia, joihin törmäsin jo lapsena erilaisissa aikakausi- ja sanomalehdissä.  Ihmiset lukevat näitä horoskooppi ennustus juttuja usein huumorilla, esimerkiksi Härät törmäävät nyt suureen rakkauteensa ja saavat lottovoiton. Yleisesti olemme varmaan huomanneetkin, etteivät nämä  horoskooppi ennustukset pidä useinkaan paikkaansa, ehkä toki satunnaisesti. Luinkin kerran jostain, että lehtien kesätoimitusharjoittelijat väsäävät yleensä näitä erilaisia viikkohoroskooppeja.

Koulutetut astrologit ovat sitten melko lailla eri asia, heidän tekemänsä horoskoopit perustuvat tarkkoihin taivaankappaleiden liikkeisiin ja eri planeettojen aspekteihin toisiinsa nähden. Nykytekniikalla näitä astrologisia karttoja tehdään tietokoneella, mutta niiden tulkintaan vaaditaan jo astrologista koulutusta. Internetistä löytyy sivustoja, joiden avulla voit tehdä oman astrologisen syntymäkarttasi, josta näet ne vallitsevat aspektit, jotka esiintyivät tarkalla syntymähetkelläsi.

Eri horoskoopeista esiintyy käsityksiä, millaisia ihmistyyppejä esimerkiksi Kalojen horoskooppimerkin alla syntyneet ovat. Vesimerkkinä Kalat on muuttuva, romanttinen ja tunteellinen merkki, joka on usein myös erityisherkkä. Oman lisänsä horoskoopin tulkintaan tuo myös nousumerkki, joka on Suomen pohjoisen sijainnin vuoksi täällä yleisin merkki.  Tämä nousumerkki perustuu tarkkaan syntymäaikaan ja syntymäpaikkaan. Nykyäänhän nämä ajat on kirjattu tiukasti sairaalan kirjoihin ja kansioihin. Nousumerkki tulee enemmän esille luonteessa ikävuosien kartuttua. Eri nousumerkit yleensä selittävätkin kalaihmisten erilaisuutta heitä vertailtaessa.

Eri horoskooppimerkit on jaettu maan, ilman, tulen ja veden merkkeihin, kuten tarotkortit ja tavalliset pelikortitkin. Maamerkit ovat yleensä käytännöllisiä ja työtätekeviä ja pyrkivät keräämään varallisuutta. Ilman merkit ovat usein ajattelevia ja johtavia merkkejä. Tulenmerkit voivat olla räiskyviä ja energisiä, tekeviä merkkejä. Vedenmerkit voivat olla taas emotionaalisia ja herkkätunteisia horoskooppi ennustusten mukaan.

Soittelemisiin, Serena, 246.