DEJA VU

Me kaikki olemme kuulleet Deja Vuista, ranskalaisesta maailmasta, joka tarkoittaa ”jo nähnyt”. Tämä on ilmiö, kun ajattelemme, että nykyinen tilanne on sama, mitä he ovat nähneet tai kokeneet aikaisemmin. Tämä tapahtuu yleensä varhaisessa ikäryhmässä ja vanhenemisen myötä katoaa.

Lähes kaikki nuoren ikäiset ovat kokeneet Deja Vuin, jossa sanotaan, että tämä on tehty aikaisemmin ja joskus vastaus tulee vahvistukseen. Tämä on outo tunne, joka tekee valoa ja kadottaa. Vaikka Deja Vu on hyvin lyhytikäinen elämässämme, se jättää sellaisen vaikutelman, että ihmiset muistavat tämän pienen esimerkin muutamasta sekunnista koko elämään. Tämä ei ole pelkästään vain Deja Vu: n muistamista vaan se myös herättää uteliaisuutta tietää enemmän Deja Vuista.

On niin monia uskomuksia ja oletusta, joka perustuu ajatusten kouluun. Jotkut uskovat, että Deja Vu on vanha muisto aiemmasta elämästä. Vaikka sillä ei ole tieteellisiä selityksiä hypoteesista. Vaikka tutkija uskoo, että Deja Vu on aivojen mielikuvituksen tai hermosolujen hyper-viestinnän tuote, jossa aivot näytä ajatuksia sekaantunut todellinen elämän esiintymä, mutta silti ei ole tieteellisiä tutkimuksia tukee tätä teoria aivojen väärinkäyttöä. Deja Vu on edelleen mysteeri, joka on ratkaistava.