Maaliskuun energiat

Tervehdys kaikille blogini seuraajille,

Maaliskuu on alkanut melkoisen myllertävissä energioissa, paljon muutoksia on tullut. Muutokset kaihertavat sydämessä, varsinkin ystäväni Stellan lopetettua yllättäen työkaverinani, mieli on ollut melkoisen maassa. Ystävyys kumminkin jatkuu, joten vain tämä työasian tiimoilta tullut muutos hieman surettaa, mutta onnea hänelle jatkoon. Hän piti blogia Stellan Matkassa.

Tähtitaivaallakin planeetat ja aspektit ovat myrskyisiä, eli muistatko, vain muutos on mahdollisuus ja kun yhden oven sulkee takanaan on edessä aina uusi ovi, ennemmin tai myöhemmin. Tämä astrologinen jännitystila on syntynyt, kun Mars on saapunut yhtymäryppääseen Pluton, Saturnuksen, Jupiterin ja Pallas Athenen kanssa. Pitäkää lukijat hatuistanne kiinni, koska loppukuussa on tulossa vieläkin kovempia aspekteja.

Uskallatko sinä hypätä uuteen, erilaiseen ja tuntemattomaan?

soittelemisiin, Serena

 

 

2 vastausta artikkeliin “Maaliskuun energiat

  1. ❤️ Kuukausi meni, että palauduin tästä muutoksesta itse – tai kunnon palautuminen edes käynnistyi. Tänään taitaa nimittäin olla ensimmäinen kerta, kun blogeja selailen .

    Muutokset ovat voimallisia. Se nähdään nyt myös tämän koronan aiheuttaman tilanteen kohdalla. Jaksamista kaikille tässä uudessa tilanteessa – etenkin Sinulle Serena ❤️

    1. Kiitos kommentistasi Stella, kiva tietää että edes joku näitä blogejani selailee… Tosiaan tämä Korona on kyllä mullistanut hyvin voimallisesti asioita jopa Suomessa.
      Kiitos viestistäsi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *