Serena

Hei kaikille,

Nimeni on Serena, olen mm tarottulkitsija ja reikihoitaja. Olen työskennellyt Red Hatin (myöhemmin RH) Suomen ennustuspalveluissa nyt hieman yli kahden vuoden ajan, eli ihan  alusta saakka siitä kun RH aloitti Suomessa toukokuussa 2016. Olin silloin hoitovapaalla ja etsin  töitä, joita voi tehdä kotoa käsin. Mukavalta tuntuu myös auttaa ihmisiä puhelimitse ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa. Mahtavaa on myös se, että työyhteisössä olen tutustunut moneen sellaiseen alan ammattilaiseen,  joihin en olisi ilman RH:ta tutustunut.

Nyt otin uuden askeleen ja päätin ryhtyä kirjoittamaan blogia. Olen ajatellut kertoa henkisistä asioista ja menetelmistä, millä jokainen voi itse vaikuttaa omaan elämäänsä myönteisellä tavalla. Voin myös esitellä erilaisia kortteja, joita minulla on ja kertoa henkisen alan kirjoista, joita olen lukenut. Meitä on nyt muutama bloginkirjoittaja, kaikki olemme erilaisia, mutta erilaisuushan on rikkaus.

Olen tarottulkitsija, joka käyttää Alistair Crowleyn thoth-tarotkortteja. Kortteja on kaikkiaan 78 kpl, jotka jaetaan pienen ja suuren arkanan kortteihin. Pienen arkanan kortit merkitsevät usein pienempiä arkipäiväisiä asioita, 20 suuren arkanan korttia merkitsevät taas isompia asioita, usein henkisiä tai muuten merkittäviä tapahtumia. Kun pöytään tulee monta suuren arkanan korttia, se kertoo tärkeästä ajasta ja tapahtumista henkilön elämässä.

Minulla on useita erilaisia oraakkeli- ja enkelikortteja, olen ajatellut esitellä jatkossa myös niitä blogissani, joten voit pyytää minulta myös muista korteista tulkintoja. Kyseisiä kortteja käyttämällä voi saada tärkeitä viestejä ja ohjeita elämäänsä.

Jokaisella ihmisellä on parantajan kykyjä, mutta kaikki eivät ole ottaneet niitä käyttöönsä. Olen opiskellut kundaliini reikiä master-tasolle saakka, tutkinnossa on 3 tasoa. Reikienergia on universaalia energiaa, joka voi vaikuttaa myönteisesti fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen sekä erilaisiin asioihin ja tapahtumiin. Eli voin laittaa reikienergiaa sekä edessä olevaan kiusalliseen tai jännittävään tapahtumaan sekä menneisyyden traumaattiseen asiaan. Kun olet saanut reikihoitoa, muista juoda enemmän vettä, koska kuona-aineet lähtevät liikkeelle.

Teen myös enkelienergiahoitoja, jotka antavat rakkaudentäyteisen ja turvallisen olon hoidettavalle. Enkeliviestit ovat aina positiivisia ja kannustavia. Jokaisella meistä on mahdollisuus kääntyä myös itse oman suojelusenkelinsä puoleen ja pyytää apua asioissa joissa kokee olevansa yksin. Enkelit ovat aina vierellämme meitä tukemassa.  Viestejä enkeleiltä ovat muun muassa eriväriset höyhenet, kolikot, erimuotoiset pilvet, lähelle tulevat linnut, toistuvat numerosarjat sekä radiosta tulevat laulunsanat, jotka viittaavat mielessä olevaan asiaan.

Jos haluat tietää lisää, ja soitat 1. kertaa numerostasi, valitse 0700-93162 ja saat puhua ensimmäiset 7 minuuttia ilmaiseksi. Valitse ensin 3 ja agenttinumero 546 jos haluat puhua kanssani. Muuten voit  soittaa 0700-80000, valitse 3 ja Serena agenttinumero 546, niin kerron mielelläni enemmän.

https://www.ennustaja24.fi/kaikki-tulkitsijat/serena-546/