Lisää Serenasta, 546

Hei,

Olen pian keski-ikäinen selvänäkijä, joka katson Sinulle muun muassa tarotkorteista, lisäksi minulla on paljon erilaisia enkelikortteja, voin välittää sinulle  niistä enkelten viestejä. Lisäksi minulla on  erilaisia oraakkelikortteja, kysyvä ei tieltä eksy. Korttini vaihtelevat runsauden enkeleistä lohikäärmekortteihin.

Sivu, jolta löydät minut on www.ennustaja24.fi. Kun soitat meille numeroon 0700-80000, voit kuunnella paikalla olevien tietäjien esittelyitä. Minut voit valita suoraan painamalla numeroa 3 ja sen jälkeen voit valita minun agenttinumeroni, joka on 546.

Pidän keskustelevien tulkintojen teosta, koska pääsen äänesi ja kertomasi perusteella parhaiten energioihisi. Minulle myös välitetään viestejä keskustelumme aikana. Minulle on annettu myös parantajan lahja, voin antaa Sinulle reikienergiaa keskustelumme aikana sekä tehdä Sinulle myös enkelihoitoja. Haluan auttaa Sinua mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, siksi toivonkin että olisit mahdollisimman avoin asioistasi kertoessasi. Olen saanutkin palautetta, että olen voimaannuttava tulkitsija, voin myös kertoa Sinulle millä keinoin saat auki uusia ovia elämässäsi.

soittelemisiin, Serena 546